Teams en organisaties

Vuurlopen is voor het individu al een bijzondere ervaring en dit kan versterkt worden als je als groep of team over vuur loopt. Immers, vuurlopen leert dat we onze manier van denken kunnen aanwenden om onze angsten en negatieve gedachten (over onszelf, maar mogelijk ook over de organisatie) te overwinnen. Het helpt ons dus om de angsten die ons zo vaak tegenhouden, om te zetten in vertrouwen. Vertrouwen in de eigen kwaliteiten en in die van de teamleden. Stel je voor dat je deze ervaring aan jezelf en aan je teamleden meegeeft. Wat zou dat met het team kunnen doen?

Immers, je doet iets wat niet helemaal het ‘gebaande paadje’ betreft en het laat het lichaam beseffen (of herinneren) hoe veel kracht en energie het in zich heeft. Als je deze energie kunt richten op de persoonlijke EN organisatiedoelen kunnen individuele medewerkers, jouw team en dus jouw organisatie in een stroomversnelling komen.

Om dit te stimuleren, zal in de workshop voorafgaand aan de vuurloop, in afstemming met de (organisatie- of team) doelen, hier op een passende wijze invulling aan gegeven worden.

Vuurlopen staat vanzelfsprekend centraal in de werkwijze van Teams-met-vuur, maar hoeft niet per se het enige middel te zijn om de beoogde doelstellingen na te streven. Er zijn meer bijzondere en krachtige methoden om dit te bereiken. Hierover geven wij graag meer informatie.

De vuurloop, voor een groep van maximaal ong. 25 personen, kan plaatsvinden op onze locatie in Dussen in Noord Brabant of op een nader in overleg te bepalen locatie.

Door het sturen van een bericht via de Contactpagina of door te bellen met ons is er altijd de mogelijkheid om meer informatie te verkrijgen.